01/02/2020 01/02/2020 Με αυξανόμενο πνευματικό ενδιαφέρον, πλήθος πιστών συμμετέχει στις ενοριακές εορταστικές εκδηλώσεις “Δ´ Χαραλάμπεια 2020” που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στα Λενταριανά Χανίων τα οποία συντονίζει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου και Πρωτοσυγκελλέυων της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός. Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου ο Πρωτ. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ομίλησε στον Ιερό...
01 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:15

Για το λειτουργικό ήθος μίλησε στα Χανιά ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου

Διαδώστε:
Για το λειτουργικό ήθος μίλησε στα Χανιά ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου

Με αυξανόμενο πνευματικό ενδιαφέρον, πλήθος πιστών συμμετέχει στις ενοριακές εορταστικές εκδηλώσεις “Δ´ Χαραλάμπεια 2020” που πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στα Λενταριανά Χανίων τα οποία συντονίζει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου και Πρωτοσυγκελλέυων της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου ο Πρωτ. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ομίλησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους αναπτύσσοντας το θέμα “Το λειτουργικό ήθος και το πρότυπο των Αγίων”

Τον π. Θεμιστοκλή καλωσόρισε στην Μητρόπολη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Δαμασκηνός, μιλώντας για το πλούσιο συγγραφικό του έργο και για τις πολλές πνευματικές ομιλίες του και παράλληλα ευχαριστώντας τον για την υπέροχη ομιλία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων