16/04/2023 16/04/2023 Πανηγυρικά με θρησκευτική ευλάβεια και λαμπρότητα εορτάσθηκε η Ανάσταση του Κυρίου, η εορτή των εορτών και πανήγυρις των Πανηγύρεων στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, χοροστάτησε στην τελετή της Αναστάσεως και τέλεσε την Πασχαλινή Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου. Χιλιάδες πιστοί συμμετείχαν τόσο στην...
16 Απριλίου, 2023 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2023 - 16:05

Η Ανάσταση του Κυρίου στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Η Ανάσταση του Κυρίου στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Πανηγυρικά με θρησκευτική ευλάβεια και λαμπρότητα εορτάσθηκε η Ανάσταση του Κυρίου, η εορτή των εορτών και πανήγυρις των Πανηγύρεων στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, χοροστάτησε στην τελετή της Αναστάσεως και τέλεσε την Πασχαλινή Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου.

Χιλιάδες πιστοί συμμετείχαν τόσο στην Ακολουθία της Αναστάσεως όσο και στην Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία.

Να αναφερθεί ότι στην Ακολουθία της Αναστάσεως παρέστησαν, άρχοντες του τόπου, εκπρόσωποι των Ένοπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Φωτογραφίες από Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας ( Στυλιανός Παπαδόπουλος και Γεώργιος Πετράκης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων