15/02/2024 15/02/2024 Πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ενδόξου Οσιομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας στην ενορία του Αγίου Νεκταρίου Χανίων, στις 19 Φεβρουαρίου. Τη Κυριακή εσπέρας και ώρα 17:00, θα ψαλλεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμαδρίτου και Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως μας Νικηφόρου Εικοσιδέκα. Ακολούθως στις 20:00 θα ψαλλεί η Ιερά Παράκληση προς την...
15 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2024 - 13:21

Η εορτή Αγίας Φιλοθέης στο παρεκκλήσιο Αγίου Νεκταρίου – Το πρόγραμμα

Διαδώστε:
Η εορτή Αγίας Φιλοθέης στο παρεκκλήσιο Αγίου Νεκταρίου – Το πρόγραμμα

Πανηγυρίζει το Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ενδόξου Οσιομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας στην ενορία του Αγίου Νεκταρίου Χανίων, στις 19 Φεβρουαρίου.

Τη Κυριακή εσπέρας και ώρα 17:00, θα ψαλλεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμαδρίτου και Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως μας Νικηφόρου Εικοσιδέκα.

Ακολούθως στις 20:00 θα ψαλλεί η Ιερά Παράκληση προς την Αγίαν και προσκύνηση του Ιερού Λειψάνου Αυτής.

Την κυριώνυμο ημέρα στις 07:00 θα τελεστεί ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων