19/09/2022 19/09/2022 Πανηγυρική Αρχιερατική θεία λειτουργία τελέστηκε χθες, κατά την κυριώνυμο ημέρα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Παρηγοριά Χανίων χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, παρουσία πλήθους πιστών. Με αφορμή την υμνολογία της εορτής ο σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις 4 Αγίες και μάρτυρες της Εκκλησίας μας, την Σοφία, την Πίστη, την Ελπίδα και την...
19 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2022 - 11:24

Η εορτή της Αγίας Σοφίας στην Παρηγοριά Χανίων

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Σοφίας στην Παρηγοριά Χανίων

Πανηγυρική Αρχιερατική θεία λειτουργία τελέστηκε χθες, κατά την κυριώνυμο ημέρα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Παρηγοριά Χανίων χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, παρουσία πλήθους πιστών.

Με αφορμή την υμνολογία της εορτής ο σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις 4 Αγίες και μάρτυρες της Εκκλησίας μας, την Σοφία, την Πίστη, την Ελπίδα και την Αγάπη, τα μεγάλα εφόδια, όπως είπε, ενός καλού και πραγματικού Χριστιανού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων