27/09/2023 27/09/2023 Με κατάνυξη εορτάστηκε η Μετάσταση του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου. Ανήμερα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην ενορία του Καλαθά Ακρωτηρίου στον Ιερό Ναό όπου είναι αφιερωμένος στον Άγιο Ευαγγελιστή Ιωάννη τον Θεολόγο...
27 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2023 - 10:51

Η Εορτή της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Η Εορτή της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Μητρόπολη Κυδωνίας

Με κατάνυξη εορτάστηκε η Μετάσταση του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Ανήμερα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην ενορία του Καλαθά Ακρωτηρίου στον Ιερό Ναό όπου είναι αφιερωμένος στον Άγιο Ευαγγελιστή Ιωάννη τον Θεολόγο και διακονεί ο π. Βασίλειος Κιάσσος, κηρύττοντας και το Θείο Λόγο.

Στην Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Β Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτ. Μιχαήλ Κογιαννάκης, ο Πρωτ. Αντώνιος Κουκουράκης και ο Διάκονος π. Αντώνιος Μυλωνάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων