17/09/2021 17/09/2021 Πανηγυρικά και με κάθε λαμπρότητα εορτάσθηκε η Δεσποτική εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, παρουσία πλήθους πιστών. Στο Νίππος Αποκορώνου όπου εφημέριος είναι ο Πρωτ. Μιχαήλ Χριστουλάκης, ιερούργησε ανήμερα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας κ. Δαμασκηνός ο οποίος κήρυξε και το Θείο Λόγο. Στη Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος Κληρικοί...
17 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2021 - 16:17

Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στη Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στη Μητρόπολη Κυδωνίας

Πανηγυρικά και με κάθε λαμπρότητα εορτάσθηκε η Δεσποτική εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, παρουσία πλήθους πιστών.

Στο Νίππος Αποκορώνου όπου εφημέριος είναι ο Πρωτ. Μιχαήλ Χριστουλάκης, ιερούργησε ανήμερα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας κ. Δαμασκηνός ο οποίος κήρυξε και το Θείο Λόγο.

Στη Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος Κληρικοί καθώς και ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Δ´ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτ. Εμμανουήλ Βαλσαμάκης, ενώ παρέστησαν συμπροσευχούμενοι ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Επίσης, στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στον Αλικιανό Κυδωνίας όπου διακονεί ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Έ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτ. Εμμανουήλ Χατζηδάκης, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος κήρυξε και το Θείο Λόγο.

Φωτογραφίες: Ευτύχιος Μανιουδάκης, Νικόλαος Νικολουδάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων