06/06/2023 06/06/2023 Με εκκλησιαστική λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Σιναϊτικό Μετόχιο της Αγίας Τριάδος στα Περιβόλια Χανίων, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος ο Παν/τος Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ο Παν/τος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης και Κληρικοί της...
06 Ιουνίου, 2023 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2023 - 18:21

Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Σιναϊτικό Μετόχι στα Χανιά

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Σιναϊτικό Μετόχι στα Χανιά

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Σιναϊτικό Μετόχιο της Αγίας Τριάδος στα Περιβόλια Χανίων, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος ο Παν/τος Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ο Παν/τος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης και Κληρικοί της Μητρόπολης, ενώ παρέστησαν συμπροσευχούμενοι και μέλη της αδελφότητος της Σιναϊτικής αδελφότητος.

Τον Θείο Λόγο προς τους εκατοντάδες πιστούς που είχαν πλημμυρίσει το Ιερό Προσκύνημα, κήρυξε ο Ποιμενάρχης ο οποίος μίλησε για την προσφορά του Αγίου Πνεύματος στον άνθρωπο.

Το παρών έδωσαν άρχοντες του τόπου και πλήθος κόσμου.

ΣΙΝΑΙΤΙΚΟ ΜΕΤΟΧΙ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων