16/01/2021 16/01/2021 Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου εορτάσθηκε η ιερά μνήμη του Οσίου Ιωάννου του Καλυβίτου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Κυρτομάδο Κυδωνίας, όπου διακονεί ο Πρωτ. Νικόλαος Λαδόπουλος. Ανήμερα της εορτής τελέστηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος κήρυξε και το Θείο Λόγο, αναφερόμενος στη βιωτή του Οσίου...
16 Ιανουαρίου, 2021 - 14:25
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2021 - 14:09

Η εορτή του Οσίου Ιωάννου του Καλυβίτου στην Κυδωνία

Διαδώστε:
Η εορτή του Οσίου Ιωάννου του Καλυβίτου στην Κυδωνία

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου εορτάσθηκε η ιερά μνήμη του Οσίου Ιωάννου του Καλυβίτου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Κυρτομάδο Κυδωνίας, όπου διακονεί ο Πρωτ. Νικόλαος Λαδόπουλος.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος κήρυξε και το Θείο Λόγο, αναφερόμενος στη βιωτή του Οσίου Ιωάννου, “ο οποίος αφιερώθηκε στην υπηρεσία της πίστης προς Τον Θεό. Μία πίστη δυνατή που γίνεται παράδειγμα και οδοδείκτης για όλους εμάς. Η δυνατή μας πίστη προς τον Θεό θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε κάθε πρόβλημα, κάθε δυσκολία στη ζωή μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων