21/03/2024 21/03/2024 Με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου πληροφορεί τους Ορθοδόξους Χριστιανούς ότι, στις 24 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο Ξενοδοχείο ‘’AKALI’’, Μάρτυρες του Ιεχωβά διοργανώνουν ομιλία με θέμα: ‘’Ανάμνηση του θανάτου του Χριστού’’. Η Ιερά Μητρόπολη εφιστά την προσοχή και παρακαλεί αν είναι δυνατόν να αποφύγουν την συνάντηση αυτή. ​Επίσης, σύμφωνα με την...
21 Μαρτίου, 2024 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2024 - 15:17

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας για τη δράση Ιεχωβάδων

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας για τη δράση Ιεχωβάδων

Με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου πληροφορεί τους Ορθοδόξους Χριστιανούς ότι, στις 24 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο Ξενοδοχείο ‘’AKALI’’, Μάρτυρες του Ιεχωβά διοργανώνουν ομιλία με θέμα: ‘’Ανάμνηση του θανάτου του Χριστού’’. Η Ιερά Μητρόπολη εφιστά την προσοχή και παρακαλεί αν είναι δυνατόν να αποφύγουν την συνάντηση αυτή.

​Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τηλεφωνούν σε σπίτια χωρίς να αναφέρουν την ιδιότητά τους γεγονός απαράδεκτο για την έννομη τάξη της Ελληνικής Πολιτείας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων