10/04/2023 10/04/2023 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η Κυριακή των Βαΐων στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Αλικιανό Χανίων όπου διακονεί ο Αρχ. Επίτροπος της Έ Αρχ. Περιφέρειας Πρωτ. Εμμανουήλ Χατζηδάκης. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, πλαισιούμενος από Ιερείς της Μητρόπολης. Να σημειωθεί ότι πλήθος πιστών έσπευσαν στον Ναό για...
10 Απριλίου, 2023 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2023 - 19:03

Η Κυριακή των Βαΐων στον Αλικιανό Χανίων

Διαδώστε:
Η Κυριακή των Βαΐων στον Αλικιανό Χανίων

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η Κυριακή των Βαΐων στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Αλικιανό Χανίων όπου διακονεί ο Αρχ. Επίτροπος της Έ Αρχ. Περιφέρειας Πρωτ. Εμμανουήλ Χατζηδάκης.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, πλαισιούμενος από Ιερείς της Μητρόπολης.

Να σημειωθεί ότι πλήθος πιστών έσπευσαν στον Ναό για να τιμήσουν την πανηγυρική Είσοδο του Κυρίου Ιησού Χριστού στην Ιερουσαλήμ.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Ευστράτιος Χατζηδάκης Γεν. Δ/ντής του Γραφείου Τύπου & του Ρ/Σ Μαρτυρία της Ι.Μ.Κ.Α.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων