21/07/2019 21/07/2019 Επιμνημόσυνη Δέηση προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχούμενων του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη και Κληρικών της εν λόγω Μητρόπολης, τελέσθηκε χθες  υπέρ των πεσόντων και αγνοουμένων ανδρών  κατά το έτος 1974 στην Κύπρο, στρατευσίμων  της ΕΛΔΥΚ, καταδρομέων της 1ης ΜΑΛ και Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, στο αντίστοιχο Μνημείο  που βρίσκεται...
21 Ιουλίου, 2019 - 20:44

Η λεβεντογέννα Κρήτη τιμά τους πεσόντες και αγνοουμένους της Κύπρου

Διαδώστε:
Η λεβεντογέννα Κρήτη τιμά τους πεσόντες και αγνοουμένους της Κύπρου

Επιμνημόσυνη Δέηση προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχούμενων του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη και Κληρικών της εν λόγω Μητρόπολης, τελέσθηκε χθες  υπέρ των πεσόντων και αγνοουμένων ανδρών  κατά το έτος 1974 στην Κύπρο, στρατευσίμων  της ΕΛΔΥΚ, καταδρομέων της 1ης ΜΑΛ και Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, στο αντίστοιχο Μνημείο  που βρίσκεται στην δυτική πλευρά του πάρκου Ειρήνης και Φιλίας της πόλεως Χανίων.

Το παρών στην τελετή έδωσαν οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων