12/05/2019 12/05/2019 Πιστή στις δεσμεύσεις της, η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου με αίσθημα ευγνωμοσύνης και αισιοδοξίας, χάρη στην συμβολή των πιστών, τη δράση των ενοριών αλλά και την βοήθεια όλων των Χανιωτών ανακοινώνει ότι το ποσό των 10.000 ευρώ συγκεντρώθηκε, δίνοντας το εισιτήριο στο 8μηνών αγγελούδι για το χειρουργείο που είναι απαραίτητο ώστε να παραμείνει στη...
12 Μαΐου, 2019 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2019 - 21:17

“Εισητήριο” 10.000 ευρώ στο 8μηνών αγγελούδι

Διαδώστε:
“Εισητήριο” 10.000 ευρώ στο 8μηνών αγγελούδι

Πιστή στις δεσμεύσεις της, η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου με αίσθημα ευγνωμοσύνης και αισιοδοξίας, χάρη στην συμβολή των πιστών, τη δράση των ενοριών αλλά και την βοήθεια όλων των Χανιωτών ανακοινώνει ότι το ποσό των 10.000 ευρώ συγκεντρώθηκε, δίνοντας το εισιτήριο στο 8μηνών αγγελούδι για το χειρουργείο που είναι απαραίτητο ώστε να παραμείνει στη ζωή.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση από την Μητρόπολη:

“Ευχόμαστε ο Θεός να χαρίζει υγεία στο παιδί και την οικογένειά του, όπως και σε όλο τον κόσμο που αισθάνθηκε την αδυναμία των γονιών που με τόση αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια ζήτησαν την βοήθεια της Μητρόπολής μας. Ας είναι η τελευταία περιπέτεια που θα αντιμετωπίσει στη ζωή του. Μια κοινωνία ενωμένη δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και τα Χανιά για ακόμα μία φορά απέδειξαν ότι γίνονται ανίκητη αγκαλιά που κλείνει μέσα της την αγάπη!”.

Και η ανακοίνωση καταλήγει:

“Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και την πίστη σας στο φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας!Πάντοτε θα είμαστε δίπλα σε κάθε έκτακτη ιατρική περίπτωση. Ακόμα και όταν οι δυνάμεις μας δεν το επιτρέπουν ή το χρονικό περιθώριο δεν υπάρχει έχοντας εσάς δίπλα μας ξέρουμε ότι μαζί θα τα καταφέρουμε! Μαζί δίνουμε ανακούφιση σε όσους δοκιμάζονται!”.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 

 

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 8ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΣ

Πιστή στις δεσμεύσεις της η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου με αίσθημα ευγνωμοσύνης και αισιοδοξίας χάρη στην συμβολή των πιστών, την δράση των ενοριών αλλά και την βοήθεια όλων των Χανιωτών ανακοινώνει ότι το ποσό των 10.000 ευρώ συγκεντρώθηκε δίνοντας το εισιτήριο στο 8μηνών αγγελούδι για το χειρουργείο που είναι απαραίτητο ώστε να παραμείνει στη ζωή. Ευχόμαστε ο Θεός να χαρίζει υγεία στο παιδί και την οικογένειά του, όπως και σε όλο τον κόσμο που αισθάνθηκε την αδυναμία των γονιών που με τόση αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια ζήτησαν την βοήθεια της Μητρόπολής μας. Ας είναι η τελευταία περιπέτεια που θα αντιμετωπίσει στη ζωή του. Μια κοινωνία ενωμένη δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και τα Χανιά για ακόμα μία φορά απέδειξαν ότι γίνονται ανίκητη αγκαλιά που κλείνει μέσα της την αγάπη!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και την πίστη σας στο φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας! Πάντοτε θα είμαστε δίπλα σε κάθε έκτακτη ιατρική περίπτωση. Ακόμα και όταν οι δυνάμεις μας δεν το επιτρέπουν ή το χρονικό περιθώριο δεν υπάρχει έχοντας εσάς δίπλα μας ξέρουμε ότι μαζί θα τα καταφέρουμε! Μαζί δίνουμε ανακούφιση σε όσους δοκιμάζονται!

Σημ.: Εάν κάποιος επιθυμεί μπορεί να παραλάβει την απόδειξη της τραπεζικής δωρεάς του από τα γραφεία μας.

 

ΠΗΓΗ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ / EKRITI

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων