05/02/2019 05/02/2019 Το Πνευματικό Κέντρο Χανίων πλημμύρισε με υπέροχους βυζαντινούς  ύμνους και τραγούδια της παράδοσης εμπνευσμένα από την ορθόδοξη πίστη στην μεγαλειώδη συναυλία της Νεκταρίας Καραντζή η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Γ’ Χαραλάμπειων την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019. Την συναυλία παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λίονάκης, Δημοτικοί και...
05 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:01

Η Νεκταρία Καραντζή στα Γ’ Χαραλάμπεια

Διαδώστε:
Η Νεκταρία Καραντζή στα  Γ’ Χαραλάμπεια

Το Πνευματικό Κέντρο Χανίων πλημμύρισε με υπέροχους βυζαντινούς  ύμνους και τραγούδια της παράδοσης εμπνευσμένα από την ορθόδοξη πίστη στην μεγαλειώδη συναυλία της Νεκταρίας Καραντζή η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Γ’ Χαραλάμπειων την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019.

Την συναυλία παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λίονάκης, Δημοτικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Ευχαριστήριους λόγους απηύθυνε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος στην γνωστή ερμηνεύτρια και τις εξαίσιες συνερμηνεύτριες Μαίρη Δακτυλίδη και Χαραλαμπία Πνευματικού, στο μουσικό σχήμα του Γιάννη Μελαμπιανάκη και στους Χορηγούς των Γ΄Χαραλαμπείων.

Στη συνέχεια κάλεσε τον Σεβασμιώτατο κ. Δαμασκηνό να χαιρετήσει και αυτή την υπέροχη εκδήλωση και να προσφέρει παράλληλα το ποσό των εσόδων που συγκεντρώθηκε από τις δύο παρουσιάσεις, στους εκπροσώπους του ΕΛΕΠΑΠ και του ΚΗΦΑΑΜΕΑ αντίστοιχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων