22/09/2022 22/09/2022 Αντιπροσωπεία της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής πραγματοποίησε επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό παρουσία του  Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως π. Νικηφόρου Εικοσιδέκα και του Υπευθύνου Οικονομικών του Ιδύματος Εκκλησιαστική Διακονία κ. Ευστρατίου Χατζηδάκη, όπου συζήτησαν για τις ανάγκες και το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως. Ο Μητροπολίτης, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος Εκκλησιαστική Διακονία όπου ανήκει...
22 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:20
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2022 - 10:23

Η Παγκρητική Ένωση Αμερικής στηρίζει το κεντρικό Συσσίτιο της Μητρόπολης Κυδωνίας

Διαδώστε:
Η Παγκρητική Ένωση Αμερικής στηρίζει το κεντρικό Συσσίτιο της Μητρόπολης Κυδωνίας

Αντιπροσωπεία της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής πραγματοποίησε επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό παρουσία του  Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως π. Νικηφόρου Εικοσιδέκα και του Υπευθύνου Οικονομικών του Ιδύματος Εκκλησιαστική Διακονία κ. Ευστρατίου Χατζηδάκη, όπου συζήτησαν για τις ανάγκες και το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως.

Ο Μητροπολίτης, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος Εκκλησιαστική Διακονία όπου ανήκει η Δομή του Κεντρικού Συσσιτίου, ευχαρίστησε στα πρόσωπα των παρισταμένων ομογενών κ. Χομπιτάκη Ευαγγελία και κ. Άννα Γιαννούλια Ξηρουχάκη, την Παγκρητική Ένωση Αμερικής ως και όλους όσους προσφέρουν από το περίσσευμα της αγάπης τους στον αναγκεμένο άνθρωπο των ημερών μας.

Κατόπιν ξεναγήθηκαν στις Δομές των Συσσιτίων της Μητροπόλεως, που κατά καιρούς στηρίζουν με χρηματικές δωρεές, από τον υπεύθυνο των φιλανθρωπικών δομών π. Νικηφόρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων