16/04/2023 16/04/2023 Με τις πρέπουσες τιμές πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Αγίου Φωτός στο Αεροδρόμιο Χανίων που έφτασε γύρω στις 23:25 με πτήση της Aegean. Το Άγιο Φως παρέλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρο Εικοσιδέκα ενώ στρατιωτικό άγημα της 115 Πτέρυγας Μάχης απέδωσε τιμές. Στις...
16 Απριλίου, 2023 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2023 - 9:25

Η υποδοχή του Αγίου Φωτός στα Χανιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η υποδοχή του Αγίου Φωτός στα Χανιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τις πρέπουσες τιμές πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Αγίου Φωτός στο Αεροδρόμιο Χανίων που έφτασε γύρω στις 23:25 με πτήση της Aegean.

Το Άγιο Φως παρέλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρο Εικοσιδέκα ενώ στρατιωτικό άγημα της 115 Πτέρυγας Μάχης απέδωσε τιμές.

Στις σύντομες δηλώσεις του ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους εκείνους τους συντελεστές που συνέδραμαν ώστε να έρθει στην πόλη μας το Άγιον Φως και ευχήθηκε στους παρευρισκομένους καλή Ανάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως είχε μεταβεί νωρίτερα στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για να παραλάβει το Άγιο Φως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων