22/02/2024 22/02/2024 Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρωτ. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας ο οποίος ανέπτυξε Ποιμαντικά το θέμα του πένθους. Ακολούθησε διάλογος μεταξύ των ιερέων, τον οποίο συντόνισε με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας, Παν/τος Αρχιμ. Νικηφόρος Εικοσιδέκας. Ολοκληρώνοντας την σύναξη ο Πρωτοσύγκελλος...
22 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:19
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2024 - 11:16

Ιερατική Σύναξη με θέμα το πένθος στην Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη με θέμα το πένθος στην Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρωτ. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας ο οποίος ανέπτυξε Ποιμαντικά το θέμα του πένθους.

Ακολούθησε διάλογος μεταξύ των ιερέων, τον οποίο συντόνισε με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας, Παν/τος Αρχιμ. Νικηφόρος Εικοσιδέκας.

Ολοκληρώνοντας την σύναξη ο Πρωτοσύγκελλος ενημέρωσε τους Ιερείς για τρέχοντα ποιμαντικά και διοικητικά θέματα της Ιεράς Μητροπόλεως και για τις πρόσφατες εγκυκλίους του Σεβασμιωτάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων