06/11/2022 06/11/2022 Ιερατική Σύναξη ης Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου πραγματοποιήθηκε χθες στον Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου Χανίων κατόπιν πρόσκλησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας κ. Δαμασκηνού. Μετά την καθιερωμένη προσευχή ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Παν/τος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος συμμετείχε στην Συνοδική Θεία Λειτουργία για...
06 Νοεμβρίου, 2022 - 15:18
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2022 - 14:04

Ιερατική σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Ιερατική σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Ιερατική Σύναξη ης Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου πραγματοποιήθηκε χθες στον Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου Χανίων κατόπιν πρόσκλησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας κ. Δαμασκηνού.

Μετά την καθιερωμένη προσευχή ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Παν/τος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος συμμετείχε στην Συνοδική Θεία Λειτουργία για την χειροτονία του νέου Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κνωσού κ. Μεθοδίου, μίλησε στους Κληρικούς της Μητρόπολης Κυδωνίας για τα τρέχοντα θέματα.

Στη συνέχεια, ο Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Εικοσιδέκας καλωσόρισε στην Μητρόπολη Κυδωνίας τον Πρωτοπρεσβύτερο και Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Βασίλειο Γεωργόπουλο, ο οποίος με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου μίλησε προς τους Κληρικούς της Μητρόπολης Κυδωνίας αναπτύσσοντας το θέμα: ”ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ”.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γενικός Αρχανδρίτης Επίτροπος της Μητρόπολης Κυδωνίας Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Γεώργιος Περάκης.

Ακολούθησε διάλογος με ερωτήσεις ενώ στο τέλος μοιράστηκε ως ευλογία προς όλους το νέο βιβλίο του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού.

  

Ευστράτιος Χατζηδάκης Δ/ντής Γραφείου Τύπου της Ι.Μ.Κ.Α. 05/11/2022

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων