29/05/2021 29/05/2021 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε σήμερα, Σάββατο 29 Μαΐου 2021, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Αρχιερατικό μνημόσυνο με την αφορμή της συμπληρώσεως των 4 ετών από την εκδημία του μακαριστού Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και των 9 ετών από την...
29 Μαΐου, 2021 - 11:04
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2021 - 17:47

Ιερό Μνημόσυνο για τους γονείς του πρωθυπουργού στην Κρήτη

Διαδώστε:
Ιερό Μνημόσυνο για τους γονείς του πρωθυπουργού στην Κρήτη

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε σήμερα, Σάββατο 29 Μαΐου 2021, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στον Αργουλιδέ Ακρωτηρίου ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Αρχιερατικό μνημόσυνο με την αφορμή της συμπληρώσεως των 4 ετών από την εκδημία του μακαριστού Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και των 9 ετών από την εκδημία της συζύγου του Μαρίκας Μητσοτάκη. Κατόπιν τελέσθηκε τρισάγιο επί του μνήματος όπου προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός συμπροσευχουμένων του επιχωρίου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευμενείας κ. Ειρηναίου.

Παρόντες ήταν ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι με τα παιδιά τους Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη, η πρώην Υπουργός και Βουλευτής κ. Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγο της κ. Ισίδωρο Κούβελο, καθώς και οι αδελφές τους κ. Κατερίνα και κ. Αλεξάνδρα Μητσοτάκη μετά των συζύγων τους.

Επίσης το παρών έδωσαν η Διευθύντρια του Ιδιαιτερου Γραφείου του Κων/νου Μητσοτάκη επί 40 έτη κ. Σάκη Κυπραίου, ο Υπεύθυνος Προσωπικής Ασφαλείας του μακαριστού, κ. Μανούσος Γρυλάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του, κ. Ιωάννης Πευκιανάκης καθώς και ο Νομικος Σύμβουλος επί σειρά ετών του πρώην Πρωθυπουργού, Δικηγόρος κ. Σάκης Κεχαγιόγλου.

Παρόντες ήταν και οι πρώην βουλευτές κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης και κ. Στέλιος Νικηφοράκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων