12/01/2019 12/01/2019 Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Μητρόπολη Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου για την κοπή της Αγιοβασιλόπιττας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, o Σύνδεσμος Εφημερίων “Ο ΠΟΙΜΗΝ” και οι δομές του Ιδρύματος Εκκλησιαστικής Διακονίας, σας προσκαλούν στην κοπή της Αγιοβασιλόπιττας, την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7:30 το βράδυ, στο κέντρο Πορτοκάλι. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο καλλιτέχνης Κώστας...
12 Ιανουαρίου, 2019 - 9:05

Kοπή Αγιοβασιλόπιττας στη Μητρ.Κυδωνίας και Αποκορώνου

Διαδώστε:
Kοπή Αγιοβασιλόπιττας στη Μητρ.Κυδωνίας και Αποκορώνου

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Μητρόπολη Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου για την κοπή της Αγιοβασιλόπιττας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, o Σύνδεσμος Εφημερίων “Ο ΠΟΙΜΗΝ” και οι δομές του Ιδρύματος Εκκλησιαστικής Διακονίας, σας προσκαλούν στην κοπή της Αγιοβασιλόπιττας, την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7:30 το βράδυ, στο κέντρο Πορτοκάλι.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο καλλιτέχνης Κώστας Φιωτάκης με το συγκρότημα του.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του κοινωνικού – φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως μας και του Κεντρικού Συσσιτίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων