17/11/2021 17/11/2021 Πανηγυρικά εορτάσθηκε ο Άγιος Ματθαίος στην Εκκλησιαστική Πατριαρχική Σχολή Κρήτης στην ομώνυμη πευκόφυτη περιοχή στο Ακρωτήρι Χανίων την Τρίτη 16 Νοεμβρίου. Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού ο οποίος κήρυξε το Θείο Λόγο μιλώντας προς τους νέους ιεροσπουδαστές για τις κλήσεις του Κληρικού. Στη...
17 Νοεμβρίου, 2021 - 21:52
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2021 - 21:43

ΚΡΗΤΗ: Του Αγίου Ματθαίου στην ομώνυμη πευκόφυτη περιοχή

Διαδώστε:
ΚΡΗΤΗ: Του Αγίου Ματθαίου στην ομώνυμη πευκόφυτη περιοχή

Πανηγυρικά εορτάσθηκε ο Άγιος Ματθαίος στην Εκκλησιαστική Πατριαρχική Σχολή Κρήτης στην ομώνυμη πευκόφυτη περιοχή στο Ακρωτήρι Χανίων την Τρίτη 16 Νοεμβρίου.

Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού ο οποίος κήρυξε το Θείο Λόγο μιλώντας προς τους νέους ιεροσπουδαστές για τις κλήσεις του Κληρικού.

Στη Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος και Κληρικοί από άλλες Μητροπόλεις απόφοιτοι του ιεροδιδασκαλείου, ενώ παρέστησαν καθηγητές και ευσεβείς προσκυνητές τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

 

           

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων