17/07/2022 17/07/2022 “Η Αγία Μαρίνα αθλήθηκε ως καληπάρθενος, μαρτύρησε και έδωσε το αίμα της για να προσφέρει τον εαυτό της στο Νυμφίο Χριστό”. Αυτό τόνισε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός στον πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό επί τη μνήμη της Αγίας Μαρίνης που τελέστηκε στο ομώνυμο παρεκκλήσιο στην παραθαλάσσια γραφική περιοχή της Αγίας Μαρίνας Χανίων. Στο παρεκκλήσιο...
17 Ιουλίου, 2022 - 10:26
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2022 - 10:30

Κυδωνίας: Η Αγία Μαρίνα μαρτύρησε για τον Νυμφίο Χριστό

Διαδώστε:
Κυδωνίας: Η Αγία Μαρίνα μαρτύρησε για τον Νυμφίο Χριστό

“Η Αγία Μαρίνα αθλήθηκε ως καληπάρθενος, μαρτύρησε και έδωσε το αίμα της για να προσφέρει τον εαυτό της στο Νυμφίο Χριστό”. Αυτό τόνισε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός στον πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό επί τη μνήμη της Αγίας Μαρίνης που τελέστηκε στο ομώνυμο παρεκκλήσιο στην παραθαλάσσια γραφική περιοχή της Αγίας Μαρίνας Χανίων.

Στο παρεκκλήσιο στο οποίο διακονεί ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου π. Γεώργιος Περάκης και κάθε χρόνο πλήθος κόσμου έρχεται να προσκυνήσει στη χάρη της μεγαλομάρτυρος.

“Πριν το σωματικό όμως μαρτύριο η Αγία Μαρίνα υπέστη το μαρτύριο της συνειδήσεως, έγινε πρόσωπο που αγωνίστηκε τον αληθινό αγώνα και έλαβε τη χάρη του Θεού. Εορτή Αγίου σημαίνει μίμησις Αγίου…”, ανέφερε σε άλλο σημείο του κηρύγματός του ο Σεβασμιώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων