02/04/2022 12/04/2022 Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της Ενορίας Κουνουπιδιανών Ακρωτηρίου όπου διακονεί ο Παν/τος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ. Δαμασκηνός για να τελέσει την Δ´ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Παναγίας τονίζοντας...
02 Απριλίου, 2022 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2022 - 22:03

Κυδωνίας: Η Παναγία ως φωτοφόρος λαμπάδα

Διαδώστε:
Κυδωνίας: Η Παναγία ως φωτοφόρος λαμπάδα

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της Ενορίας Κουνουπιδιανών Ακρωτηρίου όπου διακονεί ο Παν/τος Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ. Δαμασκηνός για να τελέσει την Δ´ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Παναγίας τονίζοντας ότι ως φωτοφόρος λαμπάδα που παράγει ένα φως διαφορετικό και φωτίζει όλους εμάς, όλη την ανθρωπότητα, σε όλη την ιστορία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων