22/06/2023 22/06/2023 Συνάντηση με τους Θεολόγους εκπαιδευτικούς της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου είχε ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός την Τετάρτη 21 Ιουνίου στην αίθουσα συσκέψεων, με αφορμή τις λήξη της σχολικής χρονιάς και την προετοιμασία της επερχόμενης. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε εκτενώς στο τί έχει κάνει έως σήμερα η Εκκλησία και η Ιερά Σύνοδος για το μάθημα των θρησκευτικών,...
22 Ιουνίου, 2023 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2023 - 11:13

Κυδωνίας σε Θεολόγους: Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί ώστε να μην αλλοιωθεί το μάθημα

Διαδώστε:
Κυδωνίας σε Θεολόγους: Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί ώστε να μην αλλοιωθεί το μάθημα

Συνάντηση με τους Θεολόγους εκπαιδευτικούς της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου είχε ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός την Τετάρτη 21 Ιουνίου στην αίθουσα συσκέψεων, με αφορμή τις λήξη της σχολικής χρονιάς και την προετοιμασία της επερχόμενης.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε εκτενώς στο τί έχει κάνει έως σήμερα η Εκκλησία και η Ιερά Σύνοδος για το μάθημα των θρησκευτικών, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν Θεολογικά ζητήματα σε σχέση με το έργο του Θεολόγου εκπαιδευτικού καθώς και σκέψεις για προγραμματισμό έργων και δράσεων για την επερχόμενη σχολική χρονιά.

Στον διάλογο-συζήτηση παρέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας και Θεολόγοι της Μητροπόλεως.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τους Θεολόγους εκπαιδευτικούς για την όντως σημαντική αυτή συνάντηση και ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα και το έργο τους, διαβεβαιώνοντάς τους συγχρόνως ότι θα αγωνισθούν όλοι μαζί ώστε το μάθημα αυτό τελικά να μην αλλοιωθεί, να μην αποχρωματιστεί και ότι συν Θεώ θα συνεχίσει να καλλιεργεί σωστά και υπεύθυνα τις καρδιές των μαθητών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων