05/03/2023 05/03/2023 Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε η Κυριακή της Ορθοδοξίας η εορτή της Αναστήλωσης των Αγίων Εικόνων, στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών. Στον Όρθρο χοροστάτησε και προέστη της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός πλαισιωμένος από Κληρικούς της Μητροπόλεως μας, συμπροσευχουμένης της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Γερόντισσας Θεοφόρας....
05 Μαρτίου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2023 - 19:54

Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Ιερά Μονή Κορακιών

Διαδώστε:
Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Ιερά Μονή Κορακιών

Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε η Κυριακή της Ορθοδοξίας η εορτή της Αναστήλωσης των Αγίων Εικόνων, στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Κορακιών.

Στον Όρθρο χοροστάτησε και προέστη της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός πλαισιωμένος από Κληρικούς της Μητροπόλεως μας, συμπροσευχουμένης της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Γερόντισσας Θεοφόρας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων