22/05/2023 22/05/2023 Η μνήμη των Αγίων ενδόξων Θεοστέπτων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων εορτάσθηκε σε πανηγυρίζοντες Ιερούς Ενοριακούς Ναούς και Παρεκκλήσια, το διήμερον 20ης και 21ης Μαίου. Επίκεντρο του εορτασμού υπήρξαν ο Ιερός Ενοριακός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Χώρας Χανίων που διακονούν ο Πρωτ. Αντώνιος Σαπουνάκης με τον Πρωτ. Γεώργιο Ντουντουλάκη και ο ομώνυμος Ιερός Ναός...
22 Μαΐου, 2023 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2023 - 13:03

Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Χανιά

Διαδώστε:
Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Χανιά

Η μνήμη των Αγίων ενδόξων Θεοστέπτων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων εορτάσθηκε σε πανηγυρίζοντες Ιερούς Ενοριακούς Ναούς και Παρεκκλήσια, το διήμερον 20ης και 21ης Μαίου.

Επίκεντρο του εορτασμού υπήρξαν ο Ιερός Ενοριακός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Χώρας Χανίων που διακονούν ο Πρωτ. Αντώνιος Σαπουνάκης με τον Πρωτ. Γεώργιο Ντουντουλάκη και ο ομώνυμος Ιερός Ναός στην Αγυιά Κυδωνίας που διακονεί ο π. Νικόλαος Μυσιρλάκης.

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κων/νου και Ελένης Νέας Χώρας Χανίων τελέστηκε την κυριώνυμο ημέρα της εορτής Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός κηρύττοντας και το Θείο Λόγο προς το πολυπληθές Εκκλησίασμα.

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΝΧ

Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον πανηγυρικό Εσπερινό των Αγίων Ισαποστόλων στον Ιερό Ναό της Ενορίας Αγυίας Κυδωνίας συμπροσευχουμένων του Γενικού Αρχ. Επιτρόπου Πρωτ. του Οικ. Θρόνου Γεωργίου Περάκη, του Αρχ. Επιτρόπου της Ε Αρχ. Περιφέρειας Πρωτ. Εμμανουήλ Χατζηδάκη, πλήθους κληρικών και κόσμου.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ ΚΥΔΩΝΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων