20/10/2020 20/10/2020 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου και Καθηγουμένου κ.κ. Δαμασκηνού, τελέσθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, με αφορμή το τιμής και ευγνωμοσύνης ενεκεν μνημόσυνο, το οποίο τέλεσε η Ιερά Μονή, για τον μακαριστό Εφημέριο της Ενορίας Χωραφακίων, Πρωτ. Ιωάννη Παπαδομανωλάκη. Το Θείο λόγο κήρυξε...
20 Οκτωβρίου, 2020 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2020 - 22:02

Με λόγια συγκινητικά για τον π. Ιωάννη των Χωραφακίων

Διαδώστε:
Με λόγια συγκινητικά για τον π. Ιωάννη των Χωραφακίων

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου και Καθηγουμένου κ.κ. Δαμασκηνού, τελέσθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, με αφορμή το τιμής και ευγνωμοσύνης ενεκεν μνημόσυνο, το οποίο τέλεσε η Ιερά Μονή, για τον μακαριστό Εφημέριο της Ενορίας Χωραφακίων, Πρωτ. Ιωάννη Παπαδομανωλάκη.

Το Θείο λόγο κήρυξε με ευλογία του Θεοφιλεστάτου ο αδελφός της Μονής Αρχιμ. Νικηφόρος.

Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε το Μνημόσυνο του π. Ιωάννου.

Με λόγια συγκινητικά μίλησε για την προσφορά του απλού και ταπεινού π. Ιωάννου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου, ο οποίος υπήρξε ένας αληθινός άνθρωπος, ένας σωστός οικογενειάρχης, ένας ευσεβέστατος Κληρικός.

 

                 

 

Στην τράπεζα της Μονής που παρατέθηκε ομίλησε για τον μακαριστό Ιωάννη και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, ο οποίος τόνισε και εκείνος βασικές χαρισματικές πτυχές του σεβαστού Λευΐτου του Θεού.

 

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων