06/10/2023 06/10/2023 50 χρόνια εορτάζει φέτος το Συμβούλιο Χριστιανικών Εκκλησιών του Κρατιδίου Βάδης-Βυρτεμβέργης (Baden-Württemberg) και στο πλαίσιο του εορτασμού αυτού τα  «μέλη του Συμβουλίου, με τον υπεύθυνο από ορθόδοξης πλευράς τον Πρόεδρο τους, π. Δημήτριο Κατσάνο, κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, φιλοξενούνται  στην Ορθόδοξη Ακαδημία  Κρήτης για την πρώτη τους επίσημη Συνέλευση, ενώ παράλληλα θα έχουν την...
06 Οκτωβρίου, 2023 - 20:01
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2023 - 19:56

Μέλη του Συμβουλίου Χριστιανικών Εκκλησιών Βάδης-Βυρτεμβέργης στην Ενορία Κουνουπιδιανών

Διαδώστε:
Μέλη του Συμβουλίου Χριστιανικών Εκκλησιών Βάδης-Βυρτεμβέργης στην Ενορία Κουνουπιδιανών

50 χρόνια εορτάζει φέτος το Συμβούλιο Χριστιανικών Εκκλησιών του Κρατιδίου Βάδης-Βυρτεμβέργης (Baden-Württemberg) και στο πλαίσιο του εορτασμού αυτού τα  «μέλη του Συμβουλίου, με τον υπεύθυνο από ορθόδοξης πλευράς τον Πρόεδρο τους, π. Δημήτριο Κατσάνο, κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, φιλοξενούνται  στην Ορθόδοξη Ακαδημία  Κρήτης για την πρώτη τους επίσημη Συνέλευση, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν Ιερές Μονές και ενοριακές κοινότητες, αρχαιολογικούς χώρους και να γνωρίσουν από κοντά τον πολιτισμό και την παράδοση της Κρήτης.

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου τα μέλη της ACK επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη στην οποία τους καλωσόρισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός,  παραθέτοντας δείπνο στην Ενορία Αγίου Δημητρίου Κουνουπιδιανών, υπό την άψογη επιμέλεια και σπουδή του οικείου εφημερίου και Πρωτοσυγκέλλου μας Παν/του Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρου Εικοσιδέκα και των συνεργατών του.

Με λόγια αγάπης τους καλωσόρισε ο Σεβασμιώτατος, συγχαίροντας τους για τις δράσεις τους, ευχαριστώντας παράλληλα τον π. Νικηφόρο για την φιλοξενία και τον Διευθυντή της ΟΑΚ όπου φιλοξενούνται κ. Κων/νο Ζορμπά.

Στην αντιφώνηση του ο π. Δημήτριος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τον Πρωτοσύγκελλο για την όμορφη βραδιά προσφέροντας αναμνηστικά δώρα και ψάλλοντας μαζί όλοι ύμνους στα γερμανικά.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων