13/12/2020 13/12/2020 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός ανήμερα της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην περιοχή Αγία Μαρίνα στα Χανιά. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών ένεκεν των μέτρων για την πανδημία, έλαβαν μέρος ο Γενικός μας Αρχιερατικός Επίτροπος όπου διακονεί και στην Ενορία Πρωτ. Γεώργιος...
13 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2020 - 12:12

Μητρ. Κυδωνίας: “Σύντομα να ελευθερωθούμε από την πανδημία”

Διαδώστε:
Μητρ. Κυδωνίας: “Σύντομα να ελευθερωθούμε από την πανδημία”

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός ανήμερα της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην περιοχή Αγία Μαρίνα στα Χανιά.

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών ένεκεν των μέτρων για την πανδημία, έλαβαν μέρος ο Γενικός μας Αρχιερατικός Επίτροπος όπου διακονεί και στην Ενορία Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ΣΤ‘ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτ. Γεώργιος Πετράκης, ο Πρωτ. Εμμανουήλ Παπαδοκωσταντάκης και ο Διάκονος Δημήτριος Δερμιτζάκης.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός, μίλησε για τη ζωή του Αγίου Σπυρίδωνος, ευχόμενος “να βοηθήσει ο Άγιος σύντομα να ελευθερωθούμε από την πανδημία που πλήττει τον κόσμο όλο”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων