02/11/2021 02/11/2021 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων της πόλης των Χανίων τελέστηκε την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού για την λαμπρή εορτή των Αγίων Αναργύρων, στην οποία έλαβαν μέρος κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ πλήθος κόσμου παρέστη για να συμπροσευχηθεί στους Αγίους ιαματικούς Αναργύρους...
02 Νοεμβρίου, 2021 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2021 - 12:31

Μητροπολίτης Κυδωνίας: «Οι Άγιοι Ανάργυροι ότι και αν έκαναν στη ζωή τους το έκαναν προς δόξα Θεού»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Κυδωνίας: «Οι Άγιοι Ανάργυροι ότι και αν έκαναν στη ζωή τους το έκαναν προς δόξα Θεού»

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων της πόλης των Χανίων τελέστηκε την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού για την λαμπρή εορτή των Αγίων Αναργύρων, στην οποία έλαβαν μέρος κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ πλήθος κόσμου παρέστη για να συμπροσευχηθεί στους Αγίους ιαματικούς Αναργύρους Κοσμά και Δαμιανό.

Οι Άγιοι Ανάργυροι τόνισε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος, προσέφεραν τον ίδιο τους τον εαυτό για να διακονήσουν το Σώμα του Χριστού, την ίδια μας την Εκκλησία, δηλαδή τον συνάνθρωπο μας και οτιδήποτε έκαναν το έκαναν προς δόξαν Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων