07/09/2022 07/09/2022 Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και κατόπιν το Αρχιερατικό Μνημόσυνο της γερόντισσας Αμφιλοχίας (κυρίας Μαρίκας Κουφάκη) ”της μανούλας” στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Χανίων που διακονεί ως Ιερατικός Προϊστάμενος του Ναού ο Παν/το Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης μετά του συνεφημερίου...
07 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2022 - 13:47

Μνημόσυνο Αμφιλοχίας Μοναχής για τα 14 χρόνια από την κοίμηση της

Διαδώστε:
Μνημόσυνο Αμφιλοχίας Μοναχής για τα 14 χρόνια από την κοίμηση της

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και κατόπιν το Αρχιερατικό Μνημόσυνο της γερόντισσας Αμφιλοχίας (κυρίας Μαρίκας Κουφάκη) ”της μανούλας” στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Χανίων που διακονεί ως Ιερατικός Προϊστάμενος του Ναού ο Παν/το Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης μετά του συνεφημερίου του π. Εμμανουήλ Μηλιάκη.

Δεκατέσσερα χρόνια πέρασαν από την εκδημία της και οι μνήμες είναι νωπές καθώς και το έργο που άφησε εξακολουθεί να υφίσταται για να υπενθυμίζει , την σπουδαία διακονία της στον Άγιο Νεκτάριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων