24/05/2021 24/05/2021 Αρχιερατική Θεία Λειτουργιά τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 23 Μαΐου 2021 ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου. Στο τέλος της θείας Λειτουργίας εψάλει σε κλίμα κατανύξεως, από τους χορούς των ιεροψαλτών, ο ειδικός Παρακλητικός κανών προς τον Πανοικτίρμονα Κύριο για την απαλλαγή και εκλύτρωση του...
24 Μαΐου, 2021 - 20:45

Μνημόσυνο πεσόντων στη Μάχη της Κρήτης τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

Διαδώστε:
Μνημόσυνο πεσόντων στη Μάχη της Κρήτης τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας

Αρχιερατική Θεία Λειτουργιά τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 23 Μαΐου 2021 ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου.

Στο τέλος της θείας Λειτουργίας εψάλει σε κλίμα κατανύξεως, από τους χορούς των ιεροψαλτών, ο ειδικός Παρακλητικός κανών προς τον Πανοικτίρμονα Κύριο για την απαλλαγή και εκλύτρωση του κόσμου από την ενσκήψασα μάστιγα της λοιμικής ασθένειας του κορωνοϊού.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος τέλεσε και Αρχιερατικό Μνημόσυνο για τους πεσόντες της Μάχης της Κρήτης.

Στη συνέχεια τελέστηκε επίσημη Δοξολογία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου.

Το παρών στη Δοξολογία έδωσαν οι Αρχές του Τόπου ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων