17/07/2023 17/07/2023 Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας κ. Δαμασκηνός ιερούργησε χθες στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Μάλεμε Κυδωνίας όπου διακονεί ο π. Ιωάννης Κουκουράκης τελώντας Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία το Αρχιερατικό Μνημόσυνο του Οπλαρχηγού Χατζημιχάλη Γιάνναρη. Μετά το πέρας του Μνημοσύνου τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου, στον αύλειο χώρο του Ναού όπου υπάρχει η προτομή...
17 Ιουλίου, 2023 - 12:28
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2023 - 12:20

Μνημόσυνο του Οπλαρχηγού Χατζημιχάλη Γιάνναρη στο Μάλεμε Κυδωνίας

Διαδώστε:
Μνημόσυνο του Οπλαρχηγού Χατζημιχάλη Γιάνναρη στο Μάλεμε Κυδωνίας

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας κ. Δαμασκηνός ιερούργησε χθες στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Μάλεμε Κυδωνίας όπου διακονεί ο π. Ιωάννης Κουκουράκης τελώντας Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και εν συνεχεία το Αρχιερατικό Μνημόσυνο του Οπλαρχηγού Χατζημιχάλη Γιάνναρη.

Μετά το πέρας του Μνημοσύνου τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου, στον αύλειο χώρο του Ναού όπου υπάρχει η προτομή του οπλαρχηγού.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του οπλαρχηγού, ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και ομιλία από τον πρόεδρο του κληροδοτήματος Χατζημιχάλη Γιάνναρη κ. Εμμανουήλ Νικολούδη ο οποίος αναφέρθηκε στη δράση και προσωπικότητα του Οπλαρχηγού, ο οποίος υπήρξε ευεργέτης της ενορίας.

Εκ μέρους της Ενορίας τιμήθηκε με ευαρέσκεια η κα Στυλιανή Παρασκάκη πολιτικός μηχανικός για την προσφορά της στην ενορία.

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος του Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, η πρόεδρος της κοινότητας, ο διευθυντής της ΟΑΚ, αντιπροσωπεία από την 1η ΜΑΛ, ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Χανίων και πλήθος κόσμου.

  

Πηγή: imka.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων