20/07/2019 20/07/2019 Συγκίνηση και χειροκροτήματα γέμισε το Πολιτιστικό κέντρο της Μητροπόλεως Κυδωνίας στην παρουσίαση των Ντοκιμαντέρ «Διαφυλάσσοντας την Πίστη» & «Γεμίζοντας Φως» που παρουσίασαν δύο νέοι άνθρωποι, ο κ. Άγγελος Γιαννούτσος και η κ. Άννα Γουγούλα Μάτση, από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας προβάλλοντας το ιεραποστολικό έργο που πραγματοποιείται στην περιοχή. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...
20 Ιουλίου, 2019 - 18:02
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2019 - 18:18

Ντοκιμαντέρ για την Ορθοδοξία στη Νέα Ζηλανδία προβλήθηκε στα Χανιά

Διαδώστε:
Ντοκιμαντέρ για την Ορθοδοξία στη Νέα Ζηλανδία προβλήθηκε στα Χανιά

Συγκίνηση και χειροκροτήματα γέμισε το Πολιτιστικό κέντρο της Μητροπόλεως Κυδωνίας στην παρουσίαση των Ντοκιμαντέρ «Διαφυλάσσοντας την Πίστη» & «Γεμίζοντας Φως» που παρουσίασαν δύο νέοι άνθρωποι, ο κ. Άγγελος Γιαννούτσος και η κ. Άννα Γουγούλα Μάτση, από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας προβάλλοντας το ιεραποστολικό έργο που πραγματοποιείται στην περιοχή.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μύρωνας, ευχαριστώντας τον οικείο Ποιμενάρχη κ. Δαμασκηνό για την μεγάλη ευλογία της προβολής αυτής και στηρίξεως, τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο  Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, ο οποίος είχε το συντονιστικό ρόλο της εκδηλώσεως, την Δ/νση και τους συνεργάτες του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού Μαρτυρία, καθώς και όλον τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Μητροπόλεως.

Με λόγια αγάπης και βαθυτάτης εκτιμήσεως για το δύσκολο μα και ευλογημένο συνάμα έργο που πραγματοποιείται στην Ιερά Μητρόπολη νέας Ζηλανδίας ομίλησε ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Μύρωνα και τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που γίνεται στην μακρινή Μητρόπολη του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ανακοινώνοντας ότι από το ταμείο της εξωτερικής ιεραποστολής της Μητροπόλεως θα προσφερθεί στην Μητρόπολη της Νέας Ζηλανδίας το ποσό των 5000,00 ευρώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων