10/06/2023 10/06/2023 Στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών ιερούργησε στις 8 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός τελώντας νυχτερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Τον Ποιμενάρχη πλαισίωσαν ο Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως μας Πρωτ. του Οικ. Θρόνου Γεώργιος Περάκης και ιερείς. Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός χειροθέτησε Πρωτοπρεσβύτερο ένα εκ...
10 Ιουνίου, 2023 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2023 - 9:22

Νυχτερινή Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου

Διαδώστε:
Νυχτερινή Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου

Στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών ιερούργησε στις 8 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός τελώντας νυχτερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Τον Ποιμενάρχη πλαισίωσαν ο Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως μας Πρωτ. του Οικ. Θρόνου Γεώργιος Περάκης και ιερείς.

Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός χειροθέτησε Πρωτοπρεσβύτερο ένα εκ των δύο εφημερίων της Ενορίας, τον π. Στυλιανό Σταγάκη ο οποίος διακονεί την Ενορία με αγάπη και ταπείνωση.

Στην συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Αρχιερατικό Μνημόσυνο των προκατόχων του Ναού π.Άγγελου Ψυλλάκη κ π.Εμμανουήλ Γεωργιακάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων