21/07/2019 21/07/2019 Στον ιστορικό Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού στην περιοχή των Τάφων των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι Χανίων όπου διακονεί ο Πρωτ. Εμμανουήλ Μπιτζανάκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός τέλεσε την Παρασκευή το βράδυ νυχτερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος ομίλησε για τον Προφήτη Ηλία, ο οποίος συγκαταλέγεται στους μεγαλυτέρους Προφήτες,...
21 Ιουλίου, 2019 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2019 - 13:21

Νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Προφ. Ηλία στο Ακρωτήρι Χανίων

Διαδώστε:
Νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Προφ. Ηλία στο Ακρωτήρι Χανίων

Στον ιστορικό Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού στην περιοχή των Τάφων των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι Χανίων όπου διακονεί ο Πρωτ. Εμμανουήλ Μπιτζανάκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός τέλεσε την Παρασκευή το βράδυ νυχτερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος ομίλησε για τον Προφήτη Ηλία, ο οποίος συγκαταλέγεται στους μεγαλυτέρους Προφήτες, διότι προφήτευσε την παρουσία του Κυρίου και προετοίμασε τον κόσμο για δεχτεί με μετάνοια αυτή τη χαρά της ενώσεως του με τον Χριστό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων