19/03/2024 19/03/2024 Με μεγάλη προσέλευση πιστών τελέστηκε την Κυριακή της Τυρινής  στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στην Αμπεριά. Στον Εσπερινό Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός ο οποίος ανέγνωσε στο τέλος της ιεράς ακολουθίας την συγχωρητική ευχή στους πατέρες και τους συγκεντρωμένους, δίνοντας παράλληλα την ευλογία του σε όλους. Σημειώνεται ότι στον συγκεκριμένο...
19 Μαρτίου, 2024 - 21:27
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024 - 20:36

Ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Με μεγάλη προσέλευση πιστών τελέστηκε την Κυριακή της Τυρινής  στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στην Αμπεριά.

Στον Εσπερινό Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός ο οποίος ανέγνωσε στο τέλος της ιεράς ακολουθίας την συγχωρητική ευχή στους πατέρες και τους συγκεντρωμένους, δίνοντας παράλληλα την ευλογία του σε όλους.

Σημειώνεται ότι στον συγκεκριμένο ναό διακονούν ο Πρωτ. Δημήτριος Καταπίδης και ο Πρωτ. Εμμανουήλ Κουδουμνάκης.

Παρόντες ήταν ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Παν/τος Αρχιμ. Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ο Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. του Οικ. Θρόνου Γεώργιος Περάκης και κληρικοί της πόλεως, ενώ τους ύμνους απέδωσε πολύ κατανυκτικά πολυπληθής χορός Ιεροψαλτών.

Μετά το πέρας του εσπερινού ομίλησε ο Ψυχολόγος κ. Ελευθέριος Ελευθεριάδης αναλύοντας το θέμα: “ΜΑΖΙ! Ένας Αγώνας με το βλέμμα στην Ανάσταση”.

ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων