08/11/2020 08/11/2020 Τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 06 Νοεμβρίου2020, ο Δήμαρχος Χανίων, κ.Παναγιώτης Σημανδηράκης και οι Αντιδήμαρχοι, κ.Ελένη Ζερβουδάκη και κ. Αναστάσιος Αλόγλου, όπου συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό και τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Μητροπόλεως Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό. Στη συνάντηση συζητήθηκαν μια σειρά...
08 Νοεμβρίου, 2020 - 11:52
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2020 - 11:26

Ο Δήμαρχος Χανίων στα γραφεία της Μητρόπολης Κυδωνίας

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Χανίων στα γραφεία της Μητρόπολης Κυδωνίας

Τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 06 Νοεμβρίου2020, ο Δήμαρχος Χανίων, κ.Παναγιώτης Σημανδηράκης και οι Αντιδήμαρχοι, κ.Ελένη Ζερβουδάκη και κ. Αναστάσιος Αλόγλου, όπου συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό και τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Μητροπόλεως Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα που απασχολούν από κοινού την Ιερά Μητρόπολη και τον Δήμο Χανίων και εκκρεμούν, προκειμένου να μπουν σε πορεία επίλυσης. Παράλληλα, συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία, ώστε να προαχθούν ζητήματα από τα οποία επωφελείται η τοπική κοινωνία.

Με το πέρας της επίσκεψης, δόθηκαν συμβολικά δώρα εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης, στον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων