06/10/2022 06/10/2022 Τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Γεώργιο Καλαντζή και τον Βουλευτή Χανίων κ. Βασίλειο Διγαλάκη, είχε την χαρά να υποδεχθεί στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός. Στην συνάντηση ο Σεβασμιώτατος μαζί με τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης Παν/το Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρο Εικοσιδέκα στη συζήτηση που...
06 Οκτωβρίου, 2022 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2022 - 11:57

Ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων στον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων στον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων κ. Γεώργιο Καλαντζή και τον Βουλευτή Χανίων κ. Βασίλειο Διγαλάκη, είχε την χαρά να υποδεχθεί στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

Στην συνάντηση ο Σεβασμιώτατος μαζί με τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης Παν/το Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρο Εικοσιδέκα στη συζήτηση που είχαν, παρουσίασαν στον κ. Καλαντζή τις διοικητικές, εκπαιδευτικές και κοινωνικοπρονοιακές δομές, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί στο πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητροπόλεως.

Παράλληλα ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε διεξοδικά για τα προβλήματα της περιοχής και στο πρόσωπό των δύο επισκεπτών ευχαρίστησε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, για το αμέριστο ενδιαφέρον τους και την συμπαράσταση του Υπουργείου προς την τοπική κοινωνία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων