07/10/2021 07/10/2021 Φιλική επίσκεψη πραγματοποίησε την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με το Σεβ. Ποιμενάρχη κ. Δαμασκηνό. Στη συνάντηση παρέστη και ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Κυδωνίας Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός. Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη...
07 Οκτωβρίου, 2021 - 22:07
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2021 - 21:56

Ο Ίμβρου και Τενέδου στην Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Ο Ίμβρου και Τενέδου στην Μητρόπολη Κυδωνίας

Φιλική επίσκεψη πραγματοποίησε την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με το Σεβ. Ποιμενάρχη κ. Δαμασκηνό. Στη συνάντηση παρέστη και ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Κυδωνίας Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Δαμασκηνός.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου για την ευγενική επίσκεψη του, προσέφερε συμβολικά δώρα και του ευχήθηκε ο Θεός να τον ενδυναμώνει στα δύσκολα Αρχιερατικά καθήκοντά του, τα οποία του ευχήθηκε να είναι, καρποφόρα και Θεοσκέπαστα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχαρίστησε με λόγια αγάπης προσφέροντας και εκείνος με την σειρά του μία εικόνα του Αγίου Βαρθολομαίου στον Σεβ. Ποιμενάρχη κ. Δαμασκηνό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων