11/07/2023 11/07/2023 Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός απη’υθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση για τη λήξη της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου των μικρών κοριτσιών. Χαρούμενα τραγούδια, θεατρικά και πνευματικά μηνύματα πλημμύρισαν την κατασκήνωση “ο Άγιος Παύλος”. Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του συνεχάρη και ευχαρίστησε την Αρχηγό, την Υπαρχηγό και όλα τα στελέχη για την ευλογημένη διακονία που προσφέρουν...
11 Ιουλίου, 2023 - 15:51
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2023 - 15:43

Ο Κυδωνίας Δαμασκηνός στην εορτή λήξης της Ά κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητρόπολης

Διαδώστε:
Ο Κυδωνίας Δαμασκηνός στην εορτή λήξης της  Ά κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητρόπολης

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός απη’υθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση για τη λήξη της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου των μικρών κοριτσιών. Χαρούμενα τραγούδια, θεατρικά και πνευματικά μηνύματα πλημμύρισαν την κατασκήνωση “ο Άγιος Παύλος”.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του συνεχάρη και ευχαρίστησε την Αρχηγό, την Υπαρχηγό και όλα τα στελέχη για την ευλογημένη διακονία που προσφέρουν στην κατασκήνωση.

Παράλληλα, θερμές ευχαριστίες απηύθυνε για την οργάνωση και τον συντονισμό στον Υπεύθυνο των Κατασκηνώσεων, Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρο Εικοσιδέκα, στην Γερόντισσα της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Χρυσοπηγής Θεοξένη καθώς και στην Αδελφότητα, τους κληρικούς, τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό που με αγάπη Θεού προσφέρει στο έργο της κατασκήνωσης.

Ιδιαίτερα ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον πρώην Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο ο οποίος παρέδωσε σε όλους εμάς αυτόν τον ευλογημένο τόπο τον οποίο τα παιδιά μας και όλοι εμείς χαιρόμαστε.

Πλήθος γονέων και κηδεμόνων έδωσε το παρών και χειροκρότησε τα παιδιά που πρόβαλαν όμορφα τραγούδια και θεατρικά κερδίζοντας το θερμότατο χειροκρότημα όλων.

Φωτογραφίες: π. Αλέξανδρος Ξηρουχάκης και κ. Μιχαήλ Σκανδαλάκης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων