07/06/2019 07/06/2019 Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 παρουσία πλήθους πιστών και Κληρικών της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου τελέσθηκε η Ακολουθία του Αγιασμού και εν συνεχεία η κατάθεση του Θεμέλιου Λίθου του Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας  κ.κ. Δαμασκηνό. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Σήμερα συγκεντρωθήκαμε εδώ για να θέσουμε...
07 Ιουνίου, 2019 - 10:09

Ο Μητρ.Κυδωνίας έθεσε το θεμέλιο λίθο του Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Κυδωνίας έθεσε το θεμέλιο λίθο του Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 παρουσία πλήθους πιστών και Κληρικών της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου τελέσθηκε η Ακολουθία του Αγιασμού και εν συνεχεία η κατάθεση του Θεμέλιου Λίθου του Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας  κ.κ. Δαμασκηνό.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Σήμερα συγκεντρωθήκαμε εδώ για να θέσουμε το θεμέλιο λίθο του Αγίου Παϊσίου. Ένας νέος Άγιος της εκκλησίας μας κάτι που δηλώνει ότι η Εκκλησία μας κάθε περίοδο μπορεί να αναδείξει Αγίους.

Ευχόμαστε σύντομα αποπεράτωση έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το έργο και να ερχόμαστε να τελούμε τη Θεία Λειτουργία και παράλληλα με μία πιθανή ανάπτυξη της περιοχής, ευελπιστούμε ότι θα γίνει και Ενοριακός Ναός. Μέχρι στιγμής θα ανήκει στην Ενορία του Αγίου Χριστοφόρου.
Παράλληλα ευχαρίστησε τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο μας Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτ. Γεώργιο Περάκη, τον Πρωτ. Βασίλειο Φραγκιαδάκη Ιερατικό Προϊστάμενο της Ενορίας Αγίου Χριστοφόρου ο οποίος έχει την εποπτεία και επιμέλεια του έργου και όλους τους συνεργάτες, χορηγούς και εθελοντές που βοήθησαν και βοηθούν για την υλοποίηση του ευλογημένου αυτού έργου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων