03/08/2023 03/08/2023 Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός παρακολούθησε την εκδήλωση της τρίτης κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητρόπολης. Στην ομιλία του τόνισε ότι πρόκειται για μία περίοδος που είναι ξεχωριστή όπως και η κάθε περίοδος δίνοντας τον δικό της μοναδικό τόνο και ύφος μέσα από τα τραγούδια και τα θεατρικά που ετοίμασαν τα στελέχη και οι...
03 Αυγούστου, 2023 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2023 - 14:18

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας στην τρίτη κατασκηνωτική περίοδο στον ”Άγιο Παύλο”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας στην τρίτη κατασκηνωτική περίοδο στον ”Άγιο Παύλο”

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός παρακολούθησε την εκδήλωση της τρίτης κατασκηνωτικής περιόδου της Ιεράς Μητρόπολης. Στην ομιλία του τόνισε ότι πρόκειται για μία περίοδος που είναι ξεχωριστή όπως και η κάθε περίοδος δίνοντας τον δικό της μοναδικό τόνο και ύφος μέσα από τα τραγούδια και τα θεατρικά που ετοίμασαν τα στελέχη και οι κατασκηνώτριες, με καθοδηγητές την Αρχηγό και την Υπαρχηγό.

Συγκεκριμένα, από θεατρικά και χαρούμενα τραγούδια γέμισε ακόμη μία φορά η κατασκήνωση της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου ”ο Άγιος Παύλος” στην εορταστική εκδήλωση που ετοίμασαν τα κορίτσια της τρίτης κατασκηνωτικής περιόδου.

Με ευχαριστίες προς όλους εκείνους που διακονούν την κατασκήνωση της Μητροπόλεως και με λόγια αγάπης και νουθεσίας προς τα αυριανά στελέχη της κοινωνία όπως χαρακτηριστικά είπε, έκλεισε την ομιλία του ο Σεβασμιώτατος.

Το παρών έδωσαν στην εορτή, Κληρικοί, η Καθηγουμένη της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Χρυσοπηγής Γερόντισσα Θεοξένη και πλήθος γονέων και συγγενών των παιδιών που τα χειροκρότησαν με αγάπη και συγκίνηση!

 

Πηγή: Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων