09/03/2023 09/03/2023 Με την δέουσα κατάνυξη και ιεροπρέπεια τελέστηκε την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 το Μέγα Απόδειπνο της Μεγάλης Σαρακοστής στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αρωνίου, όπου διακονεί ο Πρωτ. Μιχαήλ Κογιαννάκης Αρχ. Επίτροπος της Β’ Αρχιερατικής Περιφέρειας. Στην Ιερά Ακολουθία παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, ο οποίος κήρυξε και τον...
09 Μαρτίου, 2023 - 20:47
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2023 - 20:51

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας στο Αρώνιο για το Μέγα Απόδειπνο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας στο Αρώνιο για το Μέγα Απόδειπνο

Με την δέουσα κατάνυξη και ιεροπρέπεια τελέστηκε την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 το Μέγα Απόδειπνο της Μεγάλης Σαρακοστής στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αρωνίου, όπου διακονεί ο Πρωτ. Μιχαήλ Κογιαννάκης Αρχ. Επίτροπος της Β’ Αρχιερατικής Περιφέρειας.

Στην Ιερά Ακολουθία παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν πλήθος κληρικών και πιστών από την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι κατέκλυσαν τον Ναό για να μετέχουν στις κατανυκτικές Ιερές Ακολουθίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων