13/11/2023 22/11/2023 Με λαμπρότητα πανηγύρισε στον Παζινό Ακρωτηρίου ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονα. Ανήμερα της εορτής ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός τέλεσε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ιστορικό ναό που διακονεί ο Πρωτ. Εμμανουήλ Κουδουμνάκης, κηρύττοντας το Θείο Λόγο. Προ της απολύσεως της θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε Αναγνώστη τον κ. Παύλο...
13 Νοεμβρίου, 2023 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2023 - 18:03

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας στον πανηγυρίζοντα Ναό του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας στον πανηγυρίζοντα Ναό του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονα

Με λαμπρότητα πανηγύρισε στον Παζινό Ακρωτηρίου ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονα. Ανήμερα της εορτής ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός τέλεσε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ιστορικό ναό που διακονεί ο Πρωτ. Εμμανουήλ Κουδουμνάκης, κηρύττοντας το Θείο Λόγο.

Προ της απολύσεως της θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε Αναγνώστη τον κ. Παύλο Μελιγκουνάκη, ευχόμενος του καλή διακονία στο έργο που επιτελεί.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η λιτάνευσις της Εικόνος του Αγίου πέριξ του Ναού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων