25/04/2023 25/04/2023 Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό είχε σήμερα η υποψήφια Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία Σέβη Βολουδάκη. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με πατρική αγάπη την κ. Σέβη και τους συνεργάτες της , και τους καλωσόρισε μαζί με τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρο Εικοσιδέκα στο γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη. Στη συνέχεια...
25 Απριλίου, 2023 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2023 - 19:55

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας υποδέχθηκε την υποψήφια Βουλευτής Σέβη Βολουδάκη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας υποδέχθηκε την υποψήφια Βουλευτής Σέβη Βολουδάκη

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό είχε σήμερα η υποψήφια Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία Σέβη Βολουδάκη.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με πατρική αγάπη την κ. Σέβη και τους συνεργάτες της , και τους καλωσόρισε μαζί με τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρο Εικοσιδέκα στο γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη.

Στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν το έργο της Τοπικής Εκκλησίας, καθώς και θέματα για την πόλη.

Από την πλευρά της η υποψήφια βουλευτής, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την αγάπη που της έδειξε, αλλά και για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων