29/04/2023 29/04/2023 Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό συναντήθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ιωάννης Κασσελάκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο βουλευτής με τους συνεργάτες του ενημερώθηκαν εκτενώς για θέματα και ζητήματα της εκκλησίας, για το θεάρεστο έργο που επιτελείται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Μητροπόλεως....
29 Απριλίου, 2023 - 9:39
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2023 - 9:44

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας υποδέχθηκε τον υποψήφιο βουλευτή Ιωάννου Κασσελάκη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας υποδέχθηκε τον υποψήφιο βουλευτή Ιωάννου Κασσελάκη

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό συναντήθηκε χθες ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ιωάννης Κασσελάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο βουλευτής με τους συνεργάτες του ενημερώθηκαν εκτενώς για θέματα και ζητήματα της εκκλησίας, για το θεάρεστο έργο που επιτελείται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Μητροπόλεως.

Στη συζήτηση που ακολούθησε υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων για την πλούσια θρησκευτική και πνευματική κληρονομιά και παρακαταθήκη της περιοχής μας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κασσελάκη για την ευγενική επίσκεψή του και του ευχήθηκε αίσια ευόδωση του αγώνα του.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων