02/11/2020 02/11/2020 Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός τελέσθηκε την παραμονή της εορτής των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο ιστορικό Ιερό Ναό της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου, συμπροσευχουμένων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού. Με λόγια αγάπης ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης...
02 Νοεμβρίου, 2020 - 13:13
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2020 - 12:46

Ο Μητροπολίτης Μάνης στην Μητρόπολη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στην Μητρόπολη Κυδωνίας

Μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός τελέσθηκε την παραμονή της εορτής των Αγίων Αναργύρων στον ομώνυμο ιστορικό Ιερό Ναό της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου, συμπροσευχουμένων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού.

Με λόγια αγάπης ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης και την συνοδεία του, ευχαριστώντας τον παράλληλα για την ευλογημένη παρουσία του στην Μητρόπολη. Το Θείο λόγο κήρυξε με μεστό θελογικό λόγο ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης, μιλώντας για τους Αγίους Αναργύρους.

Πριν της απολύσεως ο εφημέριος του Ναού Πρωτ. Γεώργιος Πατεδάκης, προσέφερε στον Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης μία εικόνα του Κυρίου μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων