28/03/2024 28/03/2024 Με την ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων του, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό, ο νέος Διοικητής Ναυστάθμου Κρήτης Αρχιπλοίαρχος Βασίλειος Τσούκας ο οποίος έλαβε την ευχή του Σεβασμιωτάτου και συζήτησαν θέματα τα οποία αφορούν στην τοπική κοινωνία και στη σχέση της τοπικής Εκκλησίας με την προαναφερθείσα Υπηρεσία. Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τις...
28 Μαρτίου, 2024 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2024 - 12:57

Ο νέος Διοικητής Ναυστάθμου Κρήτης στον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Διαδώστε:
Ο νέος Διοικητής Ναυστάθμου Κρήτης στον Μητροπολίτη Κυδωνίας

Με την ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων του, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό, ο νέος Διοικητής Ναυστάθμου Κρήτης Αρχιπλοίαρχος Βασίλειος Τσούκας ο οποίος έλαβε την ευχή του Σεβασμιωτάτου και συζήτησαν θέματα τα οποία αφορούν στην τοπική κοινωνία και στη σχέση της τοπικής Εκκλησίας με την προαναφερθείσα Υπηρεσία.

Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τις ευχές για καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα καθήκοντα, προσέφερε στον Διοικητή, ως ευλογία, μία ιερά εικόνα των προσκυνημάτων της Μητρόπολης και ο Διοικητής από την πλευρά του ένα ιστορικό Βιβλίο.

 

Πηγή: imka.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων