28/09/2021 28/09/2021 Στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο Οικονομικών του Ιδρύματος Εκκλησιαστικής Διακονίας κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη προκειμένου να παραδώσει το χρηματικό ποσόν των 18.000€ και αγαθά (ρούχα-γραφική ύλη και τρόφιμα) που συγκεντρώθηκαν για την κάλυψη αναγκών όσων επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου στη Βόρεια...
28 Σεπτεμβρίου, 2021 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2021 - 12:00

Ολοκληρώθηκε το ευλογημένο ταξίδι από τα Χανιά

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε το ευλογημένο ταξίδι από τα Χανιά

Στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο Οικονομικών του Ιδρύματος Εκκλησιαστικής Διακονίας κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη προκειμένου να παραδώσει το χρηματικό ποσόν των 18.000€ και αγαθά (ρούχα-γραφική ύλη και τρόφιμα) που συγκεντρώθηκαν για την κάλυψη αναγκών όσων επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου στη Βόρεια Εύβοια.

Το ευλογημένο ταξίδι ξεκίνησε από τα Χανιά με την βοήθεια που συγκεντρώθηκε από τις Ενορίες της Μητροπόλεως και τους συνανθρώπους μας για τους πυρόπληκτους αδελφούς.

Στη Χαλκίδα τους υποδέχτηκε με αγάπη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και την ευλογημένη αυτή αποστολή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν δώρο Θεού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων