04/04/2023 04/04/2023 Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Χανίων τελέστηκε την Κυριακή Ε’ Νηστειών, 2 Απριλίου 2023, ο τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός των Νηστειών προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού. Στη συνέχεια επακολούθησε ωφέλιμη ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Ιερομόναχο Φιλήμονα της Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα Αγίου Όρους, τον οποίο προλόγισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου...
04 Απριλίου, 2023 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2023 - 23:53

Ομιλία του Ιερομονάχου Φιλήμονα για την Οσία Μαρία την Αιγυπτία στα Χανιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ομιλία του Ιερομονάχου Φιλήμονα για την Οσία Μαρία την Αιγυπτία στα Χανιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Χανίων τελέστηκε την Κυριακή Ε’ Νηστειών, 2 Απριλίου 2023, ο τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός των Νηστειών προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Στη συνέχεια επακολούθησε ωφέλιμη ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Ιερομόναχο Φιλήμονα της Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα Αγίου Όρους, τον οποίο προλόγισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, με θέμα: Μηνύματα από τον βίο της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας στον σημερινό άνθρωπο.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την πνευματική ομιλία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου όπου διακονεί ο π. Αλέξανδρος Ξηρουχάκης η οποία μεταδόθηκε και μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεώς Κυδωνίας και Αποκορώνου «Μαρτυρία».

Το παρών έδωσαν επίσης ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Γεώργιος Περάκης και πολλοί κληρικοί.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Ε ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΝΗΣΤΕΙΩΝ

(Επιμέλεια βίντεο: Αντώνιος Τζατζάνης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων